Aplicație opțiuni, Operație cu o singură mână + Test aplicație - Opțiuni și descărcare | ITIGIC


Descărcați aplicația Adobe Account Access pentru a vă conecta securizat la orice cont Adobe cu o singură atingere, în loc să introduceți o parolă.

Aplicația Orange TV Go

Ce este Adobe Account Access? Adobe Account Access este o aplicație pentru mobil care simplifică procesul de conectare la aplicațiile și la contul Adobe.

App descărcare O utilizare simplă Nu adaugă toate gesturile oferite în cele mai recente versiuni de Android, deoarece, de exemplu, cel care afișează lista aplicațiilor instalate nu este recunoscut.

Aceasta utilizează telefonul pentru a vă verifica identitatea, deci nu mai este necesar să introduceți parola Adobe atunci când vă conectați. Atunci când vă conectați la Adobe, aplicația vă solicită să aprobați conectarea pe telefon.

Opțiuni de accesibilitate pentru aplicația telefon

După ce atingeți în aplicație, aceasta face o verificare la Adobe pentru a finaliza conectarea. Adobe Account Access vă ajută să vă conectați securizat, deoarece, pentru deblocarea telefonului, sunt necesare fața, amprenta sau codul PIN.

Momentan, aplicația Adobe Account Access nu este disponibilă pentru conturile Enterprise sau pentru cele destinate echipelor.

  •  То есть вы хотите сказать, Танкадо не волновало, что кто-то начнет разыскивать Северную Дакоту, потому что его имя и адрес защищены компанией ARA.
  • Tranzacționând roboți pe bursă

Descărcați aplicația utilizând linkurile de mai jos. Pentru configurare, deschideți aplicația și aplicație opțiuni instrucțiunile de pe ecran.

Activați sau dezactivați Activitatea de pe web și din aplicații.

Cum să vă conectați fără parolă Cu Adobe Account Access, vă puteți conecta cu o singură atingere, în loc să introduceți o parolă. Puteți utiliza această aplicație pentru a vă conecta la o aplicație Adobe precum Adobe Photoshop sau Adobe Illustratorla site-ul web adobe.

Aplicația Orange TV Go | Orange

Asigurați-vă că ați configurat aplicația Adobe Account Access. Introduceți adresa de e-mail și faceți clic pe Continuare. Veți vedea următorul ecran.

În notificarea primită pe telefonul mobil, atingeți Aprobare.

Dacă câștigurile în rețele ați solicitat conectarea, faceți clic pe Refuz. După aprobare, veți fi conectat automat. Nu ați primit notificarea?

Mai multe informații

Încercați să lansați aplicația de pe telefon. Dacă acest lucru nu funcționează,  urmați pașii din secțiunea Întrebări frecvente.

tranzacționarea la bursă printr- un robot

Aplicație opțiuni caseta de dialog care se deschide, faceți clic pe Dezactivare pentru a confirma. După dezactivare, nu veți mai putea utiliza aplicația Adobe Account Access pentru a vă aplicație opțiuni.

Vedeți sau ștergeți activitatea

Întrebări frecvente Cum mă pot conecta dacă nu aplicație opțiuni primit o notificare? Dacă nu ați primit o notificare, deschideți aplicația Adobe Account Access pentru aprobare.

este posibil să câștigați Bitcoin pe lună

Dacă acest aplicație opțiuni nu funcționează, puteți introduce manual codul: Pentru a aproba conectarea, deschideți aplicația Pentru conectare, în aplicația Adobe Account Access de pe telefon, faceți clic pe Aprobare. Aprobați conectarea deschizând aplicația Introduceți manual codul În caseta de aplicație opțiuni pentru conectare de pe computer sau de pe dispozitiv, faceți clic pe Introduceți codul.

Vedeți și controlați Activitatea de pe web și din aplicații - Android - Căutare Google Ajutor

Apoi, pentru a vă conecta, introduceți codul primit în aplicația Adobe Account Access. Nu ați primit notificarea pe telefonul Xiaomi Android?

  • Office pentru firmă Mai multe
  • Cum să faci bani rapid și în siguranță

Se pare că nu ați activat notificările push pe telefonul Xiaomi. Consultați această pagină pentru detalii despre cum să le activați. Această eroare apare atunci când încercați să instalați aplicația pe un telefon mobil care nu acceptă criptarea hardware sau o metodă securizată de blocare a telefonului, cum aplicație opțiuni fi recunoașterea facială ori introducerea unui cod PIN sau nu este echipat cu un senzor de amprentă.

cascadă pe opțiuni binare

Pentru a remedia această eroare, instalați aplicația pe un dispozitiv mobil care utilizează iOS versiunile 11 sau mai recente sau Android versiunile 6 sau mai recente. De asemenea, mențineți actualizat software-ul telefonului mobil. De ce mi se solicită uneori să confirm un cod?

Vă mulțumim pentru feedback!

Pentru măsuri suplimentare de securitate, este posibil să vi se solicite uneori confirmarea unui cod din aplicația dvs. De obicei, acest lucru se întâmplă atunci când vă conectați de pe un dispozitiv nou sau dintr-o locație necunoscută. aplicație opțiuni

  1. Двое сидевших в нем людей были напряжены до предела: они не в первый раз получали чрезвычайный приказ из Форт-Мида, но обычно эти приказы не приходили с самого верха.
  2.  Так посылал свои распоряжения Цезарь! - сказала Сьюзан.
  3. Веревка даже не была как следует натянута.

Care sunt cerințele de sistem pentru aplicația Adobe Account Access? Aplicația Adobe Account Access are următoarele cerințe de sistem: Telefonul dvs.

ce limbaj să scrie un robot de tranzacționare

Aveți un telefon mobil care utilizează iOS versiunile 11 și mai recente sau Android versiunile 6 și mai recente. Cum mă pot conecta dacă nu am acces la telefon?

V-a fost de ajutor această informație?

Dacă nu aveți acces la telefon pentru a aproba conectarea, puteți alege o altă modalitate de primire a codului. În ecranul următor, faceți clic pe Selectați o altă metodă de conectare.

cum să faci bani în goa

Alegeți opțiunea de a primi codul prin e-mail. Introduceți codul de verificare pe care l-ați primit aplicație opțiuni e-mail. Introduceți parola în ecranul următor, apoi faceți clic pe Continuare. V-ați conectat cu succes.