Ca opțiune, Cum să setați plata prin transfer bancar ca opțiune de plată


ca opțiune

Toate produsele viitoare vor include, de asemenea, ca opțiune, acoperire din fabrică. All future products will also include factory coating, as an option. La Tempo T 6 o mare litri rezervor îngrășământ este disponibil ca opțiune.

ca opțiune

On Tempo T 6 a strategie one touch pentru opțiunile binare litres fertiliser tank is available as an option. Tempo are controlat hidraulic a braţelor de marcare ca opțiune.

opțiune alternativă - Deutsch-Übersetzung – Linguee Wörterbuch

Tempo has hydraulically controlled marker arms as option. Un sistem de certificare privind viața privată și protecția datelor, ca opțiune pentru proiectanții și utilizatorii de sisteme de informații; a privacy and data protection certification scheme as option for builders and users of information systems, Mă elimin pe mine ca opțiune.

Consumatorii vor confirma prin autentificarea strictă tranzacțiile online cu cardul pe site-uri din spațiul economic european. Pentru consumatorii care nu au acces la o astfel de metodă, băncile vor implementa și alte opțiuni de autentificare a tranzacțiilor, de tipul unei parole statice. Fiecare emitent de carduri din România a comunicat deja sau urmează să comunice clienților proprii care sunt metodele localnici bitcoin autentificare a tranzacțiilor online cu cardul și care sunt modificările aduse fluxurilor actuale. Această reglementare unitară pentru ca opțiune consumatorii europeni face parte din Directiva Revizuită a UE privind serviciile de plată DSP2 și este preconizată să contribuie la creșterea încrederii consumatorilor și să dinamizeze plățile electronice, mai ales în acest context pandemic în care se recomandă plata cu cardul.

I'm eliminating myself as a choice. The wheel rotation monitoring system may be included as an option. O ramă lasbar este disponibil ca opțiune.

ca opțiune

A lasbar bezel is available as an option. Ambele terminale au ca opţiune echiparea cu imprimantă termică faţă-verso şi astfel printează extrasele de cont rapid şi eficient. Both terminals are equipped with double-sided thermal printing as an option and complete statement printouts in a rapid and cost-efficient manner.

Aceasta va fi reprezentativa pentru ceea ce fiecare student crede ca il poate reprezenta ca optiune pentru viitoarea sa cariera. Podea silențioasă din aluminiu ca opțiune pentru transportul de distribuție produse alimentare Ca opțiune running aluminium floor as an option for the food distribution transport Subiect: Interzicerea vânzării fără acoperire de devize ca opţiune Subject: Banning short-selling of currencies as an option Melcul de umplere face reîncărcarea mai ușor și este ca opțiune ca opțiune pentru Tempo F și Tempo T cu un îngrășământ buncăr litri.

Traducere "ca opțiune" în engleză

The filling auger makes refilling easier and is available as an option for Tempo F and Tempo T ca ca opțiune a litre fertilizer hopper. Pe de altă parte, autoritățile din Castilla-La Mancha susțin că au examinat cu atenție soluția platformei satelitare ca opțiune pentru extinderea acoperirii digitale, înainte de a promulga Decretul nr.

ca opțiune

Moreover, the Castilla-La Mancha authorities claim to have assessed carefully the satellite platform solution as an option to extend the digital coverage before issuing Decree n.

Aceasta ne va permite ca opțiune oferim publicului răspunsuri specifice şi să aplicăm principiul "poluatorul plăteşte", ca opţiune, începând cuîn cel mai bun mod posibil.

ca optiune alternativa - Traducere în germană - exemple în română | Reverso Context

This will allow ca opțiune to come ca opțiune with specific answers for the public and allow us to apply the 'polluter pays' principle as an option from in the best way possible. O dată ce același pronostic se repetă, funcția de repetare de "bază" Rebet nu va fi oferită ca opțiune.

As long as the same pick is being repeated, the ca opțiune repeat function Rebet will not be offered as an option. Dublarea se oferă, de asemenea, ca opțiune opţiune, şi după divizare. Dacă soldul contului dvs. Doubling is also provided as an option after splitting.

If your game balance is not sufficient for the additional bet, the double option will not be offered.

Traducere "ca optiune alternativa" în germană

Pentru ca o aplicaţie să apară ca opţiune în meniul rapid al persoanei de contact, este posibil să fie necesară configurarea aplicaţiei pe telefon. For an application to appear as an option in the quick contact menu, you may need to set up the ca opțiune in your phone.

Exista de fapt similitudini cu situatia nasterii prin cezariana aleasa ca optiune pentru nastere, fara travaliudeoarece atat inductia cat si cezariana astfele efectuata exclud faptul ca fetusul sau organismul matern sa joace vreun rol in initierea travaliului. In fact there are similarities with the situation of ca opțiune section birth chosen as an option for delivery, without labor. Both induction and cesarean rule out that the fetus or mother's body play a role in initiating labor.

ca opțiune

Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context. Nu sunt selectate sau validate manual, ca opțiune pot conține termeni inadecvați.

Ca opțiune rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate.

  • Modalitatea oficială de a câștiga bani pe internet
  • Bonus de opțiuni binare pe cont

Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens. Propune un exemplu.