Calendarul opțiunii. Modificați setările Google Calendar - Android - Google Calendar Ajutor


Setările calendarului

Caracteristici[ modificare modificare sursă ] Google Calendar permite utilizatorilor să creeze și să editeze evenimente. Evenimentele au un timp de start stabilit și un timp de calendarul opțiunii, cu o opțiune pentru un eveniment "toată ziua". Utilizatorii pot activa o funcționalitate "recurentă" cu parametri opționali pentru frecvență.

semnalează consilieri de opțiuni binare

Utilizatorii pot adăuga o culoare la un eveniment pentru recunoaștere sau pentru a distinge evenimentul de ceilalți. Utilizatorii pot seta opțional notificări, cu opțiuni de tip e-mail, notificare push push și timp.

Calendar 101 – Opțiuni de partajare a calendarului în iOS

Locațiile pot fi adăugate pentru o înțelegere ușoară a locului unui eveniment. Evenimentele pot fi vizionate în diferite tipuri de setări, inclusiv zi, săptămână, lună sau orar.

Alegeți o opțiune. Notă: Pentru Android 10 și versiunile ulterioare, widgeturile și Calendar apar în modul întunecat dacă Economisirea bateriei sau Tema întunecată  sunt activate din setările sistemului. Pentru Android 9 și versiunile anterioare, widgeturile sunt întotdeauna în modul luminos. Adăugați un cont pentru sincronizare Deschideți aplicația Setări pe telefon sau pe tabletă. Atingeți Conturi Adăugați un cont.

Utilizatorii pot invita alte persoane la evenimente; pentru ceilalți calendarul opțiunii Google Calendar, evenimentul devine vizibil în calendarul lor, iar pentru utilizatorii din Google Calendar, un e-mail va avea opțiuni pentru "Da", "Nu" sau "Poate". Setările de confidențialitate permit utilizatorului să definească nivelurile de vizibilitate publică a întregului calendar sau a evenimentelor individuale. Deși calendarul implicit este afișarea timpilor de eveniment pentru utilizatori în timpul lor local, utilizatorii pot specifica un fus orar diferit pentru un calendarul opțiunii.

Utilizatorii pot activa sau dezactiva vizibilitatea calendarelor speciale, inclusiv calendarul Zilelor de naștere, care preia automat date despre nașteri din contactele Google ale unui utilizator și afișează datele în fiecare an și un Calendar de sărbători, un calendar specific țării, care include date speciale ocazii.

  • În vizualizarea Zi, apăsați pe lângă colțul din stânga sus.
  • Specificația codului de opțiune
  • Setările calendarului - Outlook
  • Calendar cu note pentru desktop.
  • Cine a făcut bani pe opțiuni
  • Bifați această casetă de selectare pentru a afișa un memento pentru elementele de calendar.

Caracteristica, activată în mod prestabilit, va actualiza, de asemenea, evenimentele cu informații noi pe baza noilor mesaje de e-mail primite, cum ar fi întârzierile de zbor. De asemenea, Google afirmă că Memento-urile pot adăuga în mod automat informații adiționale și utile către mementouri pe baza unor detalii cunoscute, cum ar fi numere sau adrese.

Mementourile funcționează ca o caracteristică de serviciu încrucișat, ceea ce înseamnă că mementourile se afișează și în Inbox by Gmail, Google Now și Google Keep. Sugestiile inteligente calendarul opțiunii titluri de evenimente, precum și locații și contacte.

Modificați setările Google Calendar

Obiectivele sunt activități pe care utilizatorul dorește să le finalizeze. După ce răspundeți la întrebări scurte, inclusiv "Cât de des?

Atunci când colaborezi cu alte persoane, opțiunile de partajare devin deosebit de utile, fie ele pentru evenimente individuale sau pentru calendare întregi. Hai să descoperim în continuarea seriei noastre ce opțiuni ai la dispoziție dacă trebuie să lucrezi în echipă cu alte persoane și să pui la comun un întreg calendar sau dacă dorești să partajezi calendarul opțiunii anumite evenimente. Cu aplicațiile iCloud și Calendar, Apple face mult mai ușoară partajarea calendarelor pe calendarul opțiunii, astfel încât mai multe persoane pot fi invitate să vizualizeze și să modifice opțional evenimentele din calendar.

Caracteristica permite membrilor familiei să creeze evenimente partajate vizibile într-o opțiune de calendar "Familie". Ea a apreciat caracteristica Sugestii inteligente pentru a face ușor crearea de noi evenimente, adăugând că "Chiar și după doar câteva scrisori, aplicația va sugera cele mai relevante întâlniri.

site de bani ușor

Aceasta este o caracteristică excelentă pentru crearea de evenimente care apar din când în când, cum ar fi o tunsoare sau o întâlnire cu doctorul, deoarece aplicația își amintește expresiile pe care le folosiți ". Ea a completat integrarea dintre Google Calendar și Gmail, scriind că "toate detaliile relevante sunt acolo, inclusiv numerele de calendarul opțiunii, linkurile către e-mailul sursă, chiar și misiunile de zbor pentru zboruri" și l-au numit "una dintre părțile mele favorite ale aplicației ", dar, de asemenea, a remarcat faptul că caracteristica ar putea fi oprit.

În plus, a calendarul opțiunii "design-urile personale care îi împiedică să pară plictisitoare", și anume aplicația care oferă ilustrații vizuale pentru anumite tipuri de evenimente, cum ar fi calendarul opțiunii găleată de popcorn pentru evenimente de film sau o hartă vizuală a locației evenimentului, precum și ilustrații tematice pentru diferite luni, inclusiv "un munte acoperit de zăpadă și calendarul opțiunii schior" pentru luna decembrie.

În general, ea calendarul opțiunii scris că Google Calendar "este o alternativă fiabilă, simplă și jucătoare pentru calendarul încorporat al dispozitivului calendarul opțiunii. Ea a scris: "Primul lucru pe care îl observați despre Google Calendar este interfața îndrăzneață", adăugând că "Google detectează automat anumite tipuri de evenimente și pune în spatele lor grafică, ceea ce este o atingere plăcută".

fără opțiunea de a pune bani

Cu toate acestea, ea a criticat volumul de calendarul opțiunii pe care grafica îl ocupă, scriind că "se pierde mult spațiu care ar putea fi folosit pentru a arăta mai multe evenimente dintr-o privire.

Nu este un zgomot imens, dar pentru oricine are un calendar aglomerat, ar putea duce la o mulțime de derulare ". Ea a criticat de asemenea Sugestiile inteligente, scriind că "în timpul meu scurt, folosind Google Calendar, suportul pentru limbajul natural lasă mult de dorit. Am întâmpinat dificultăți în scrierea timpilor sau calendarul opțiunii și prin faptul că Google a înțeles ".

Troubleshooting: depanarea opţiunii de partajare a contactelor sau a calendarului

Cu toate acestea, ea a preferat calendarul opțiunii de vizualizare disponibile, scriind că "viziunea de trei zile este una dintre favoritele mele", dar a remarcat, de asemenea, că există o lipsă de "capacitatea de a trage rapid evenimentele pentru a le reprograma". De asemenea, Kazmucha a criticat lipsa unui widget în Centrul de notificare, dar a scris în mod concludent că "Calendarul Google este oprit pentru un bun început, dar nu mă face să trec de la aplicația calendaristică curentă".

Gmail pentru a adăuga automat evenimente", cu "o stropire de culori și grafică pentru efect".

indicatori de strategii pentru opțiuni binare

Walter a criticat de asemenea lipsa unui widget în Centrul de notificare, precum și lipsa de sprijin din partea iPad-ului. Walter a numit Designul Materialului "destul de elegant și lustruit, concentrându-se pe împărțirea informațiilor pentru vizualizare ușoară, înregistrarea atingerilor cu o stropire subtilă pe ecran și folosirea calendarul opțiunii repere vizuale", dar a remarcat că calendarul opțiunii este pentru toată lumea, mai ales dacă preferați revizuirea designului Apple, introdusă pentru prima oară în iOS 7.

Veți găsi, de asemenea, că unele calendarul opțiunii de design material nu se traduc bine la iPhone, cum ar fi pierderea gestului de slide pentru a merge înapoi ".

opțiuni binare cu un depozit de 350