Circulație opțiuni


Utilizează în principal informaţiile provenite de la camera 1 fixată pe parbriz, în spatele retrovizorului.

circulație opțiuni

Notă: aveţi grijă ca parbrizul să nu fie acoperit de murdărie, noroi, zăpadă, condens etc. De asemenea, pentru vehiculele care sunt echipate cu aceasta, sistemul gestionează informaţiile din sistemul de navigare. Atunci când limitatorul de viteză este activ, puteţi adapta instrucţiunea de limitare la viteza afişată de sistem.

circulație opțiuni

În cazul depăşirii limitei de viteză, panoul de afişaj se modifică pentru a avertiza şoferul. Pentru vehiculele echipate cu un sistem de navigare şi în circulație opțiuni în care vehiculul călătoreşte într-o ţară în care unităţile de viteză diferă de cele ale circulație opțiuni, sistemul afişează panoul de limitare a vitezei în unitatea ţării, însoţit de limita de viteză convertită în unitatea utilizată de tabloul de bord al vehiculului. Pentru ţările în care limita de viteză este redusă pe vreme ploioasă pe anumite tipuri circulație opțiuni drumuri, pe vehiculele echipate cu un sistem de asistenţă la navigare, sistemul poate modifica viteza limitată după câteva secunde de la începerea ştergerii parbrizului.

circulație opțiuni

Situaţii speciale Sistemul nu ia în considerare circulație opțiuni excepţionale, precum zilele cu poluare crescută. Sistemul vă va avertiza cu privire la distanţa rămasă până la zona respectivă şi apoi, fără întrerupere, cât timp circulaţi în această zonă.

circulație opțiuni