Histogramele opțiunilor. Informaţii fotografie


Acesta este un exemplu tipic de date pentru o histogramă. În caseta de dialog Inserare diagramăsub toate diagramele, faceți clic pe histogramăapoi faceți clic pe OK. Sfaturi: Utilizați filele Proiectare și Formatare de pe panglică pentru a particulariza aspectul histogramele opțiunilor.

Autor: admininfo. Cunoaștem aceste două opțiuni ca histogramă și tendințe.

Intervalele parametrului, ordonate cresctor, sunt reprezentate n abscis iar n ordonat este reprezentat frecvena de apariie. Histograma este o imagine a histogramele opțiunilor valorilor unui anumit parametru. Histograma mparte valorile parametrului n intervale de mrime egal i reprezint frecvenele de apariie sau fracie, procent ale valorilor msurate, grupate corespunztor intervalelor. Ordinea n care sunt reprezentate barele n histograme este determinat de valorile ordonate cresctor ale parametrului, n timp ce la diagrama Pareto ordinea barelor este determinat de poziia pe care o ocup frecvena de apariie a fiecrui factor ntr-un clasament.

Vom analiza în detaliu cum puteți crea acest tip de opțiuni în Excel într-un mod simplu și total profesional. Ce este o histogramă în Excel O histogramă este o modalitate de a reprezenta grafic o variabilă luând designul barelor în care dimensiunea fiecărei bare este proporțională cu frecvența valorii pe care vrem să o reprezentăm.

histogramele opțiunilor

O histogramă este compusă din două elemente: Axa orizontală: conține valorile variabilelor Axa verticală: conține frecvențele fiecărei valori 1. Creați histogramă în Excel Pentru acest caz, avem următoarele date dintr-o serie de ID-uri și vârste: Înainte de histogramele opțiunilor începe procesul de creare a histogrameitrebuie să grupăm datele pe clase, adică după categoriile în care trebuie clasificate datele din acest exemplu, deoarece scopul principal al histogramei este Grafic câte elemente aparțin fiecărei categorii.

Am creat histogramele opțiunilor nouă coloană histogramele opțiunilor Categorie în care am definit valorile unice ale coloanei B, Vârstă, folosind opțiunea Eliminare duplicate.

  • Grafice de semnale pe opțiuni binare
  • Creați un grafic Histogramă în Excel
  • Opțiuni Robert Kiyosaki
  • Cum se face o histogramă în Excel - În Jurul Valorii De-The-Home -
  • Configurare noua How To Situatie Dacă doriți să creați histograme în Excel, va trebui să utilizați Excel sau o versiune ulterioară.

Cu aceste valori definite, vom continua la crearea histogramei în Excel Odată activat faceți clic pe OK. Pasul 2 Odată activat acest instrument, mergem la fila Date, grupul de analiză și acolo vom face clic pe opțiunea Analiză date.

Pasul 3 Următoarea fereastră va fi afișată unde selectăm linia Histogramă: Histogramele opțiunilor clic pe OK și următorul asistent se va deschide unde trebuie să definim intervalele de date care vor fi utilizate pentru histogramă.

Aici vom crea o histogramă în Excel. Indicație: Dacă aveți deja frecvența în datele tabelare, atunci puteți crea cu ușurință un Histogramă folosind simplu diagrama cu bare în Excel sau PowerPoint.

Pasul 4 În acest caz, definim următoarele valori Interval de intrare În acest câmp am indicat gama de date care conține vârstele, în acest caz coloana B. Gama de clase În acest câmp am indicat histogramele opțiunilor care a fost definit în coloana C, Categorie Trebuie să ne asigurăm că casetele Creare diagramă și Pe o foaie nouă, astfel încât să fie creată histograma pe o foaie nouă. Putem vedea că a fost creată următoarea grafică: În grafic putem vedea numărul de ori se repetă o valoare în datele furnizate, de exemplu, vârsta 25 este histogramele opțiunilor histogramele opțiunilor 7 ori în intervalul de date.

Editați o histogramă în Excel Pentru a îmbunătăți aspectul histogramei histogramele opțiunilor făcut două modificări de bază: Am eliminat rândul care conținea textul și mai mare.

histogramele opțiunilor

În acest fel, am creat o histogramă care să reprezinte o gamă foarte completă de date în Excel Afișează tendințele în Excel Unul dintre avantajele mari pe care le avem atunci când folosim Excel este posibilitatea de a reprezenta grafic situația actuală a unui proiect, a unei companii, a unui angajat etc.

Numim acel trend și poate fi orientat către succes sau eșec și uneori nu știm cum să reprezentăm acest tip de stare în Exceldar astăzi Solvetic vă va arăta cât de simplu este să arătați o tendință în Excel datorită cum să ștergi cum să faci bani instrument numit minigraf. histogramele opțiunilor

Calcul coeficient corelatie

Minigrafele din Excel ne oferă posibilitatea de a reprezenta diverse valori într-o celulă într-un mod simplu și complet.

Minigrafele Excel Tipuri de minigrafii în Excel Linie: Acest tip de minigrafic simulează graficul de linii din Excel Coloană: Acest tip de minigrafic simulează în design-ul graficului de coloane Excel Profituri sau pierderi: Acest grafic este foarte important atunci când trebuie să reprezentăm situații financiare ale unei organizații, deoarece o valoare pozitivă va reprezenta profituri, iar o valoare negativă va reprezenta pierderi; Acest grafic nu este similar cu un alt grafic Excel Pasul 1 Pentru acest exemplu, am creat următoarele date asociate cu histogramele opțiunilor raport de vânzări de componente hardware: Pentru a arăta tendința pe care o au aceste produse în Exceltrebuie aplicată cu ajutorul mini-graficelor.

Pentru aceasta putem selecta o histogramele opțiunilor de date și accesați fila Inserare, grupul Minigrafic și acolo definim histogramele opțiunilor de diagramă care să reprezinte: Pasul 2 În acest caz, vom selecta histogramele opțiunilor minigrafică și va fi afișat următorul asistent unde trebuie să indicăm în ce poziție se va afișa minigraficul.

histogramele opțiunilor

Faceți clic pe Accept histogramele opțiunilor vom vedea rezultatul. Pur și simplu copiați rezultatul celulei I2 în celelalte celule în jos pentru a vedea celelalte rezultate: Pasul 3 După cum vedem, tendința produselor este arătată și pe baza acestui lucru putem lua decizii administrative. Histogramele opțiunilor ce vom selecta oricare dintre celulele unui minigrafic, Instrumentele pentru minigrafic vor fi activate de unde putem modifica tipul de grafic, modificăm culorile acestuia, printre alte valori.

În acest fel, am văzut cum este o sarcină simplă să reprezentăm o statistică în Excel și astfel să definim în ce direcție merge proiectul sau managementul nostru.

histogramele opțiunilor