Index opțiune


Crearea unui index într-o bază de date model de diagramă Deschideți baza de date model de diagramă.

Faceți dublu clic pe tabelul la care doriți să adăugați un index și apoi, în fereastra de Proprietăți index opțiune de dateîn lista Categoriifaceți clic pe indexuri. Faceți clic pe Index opțiune. În caseta de dialog Creare Indextastați un nume pentru indexul și apoi faceți clic pe OK. În lista Tip de Indexselectați o opțiune pentru a crea un index unic sau nu este unic.

index opțiune un nou tip de a face bani

În lista Coloane disponibileselectați numele fiecare coloană pe care doriți index opțiune le includeți în acest index, și apoi faceți clic pe Adăugare. În lista de Coloane indexatebifați caseta de selectare Asc pentru a crea un index care are o ordine de sortare ascendentă sau debifați caseta de selectare pentru a crea unul care are o ordine de Sortare descendentă.

Bază index opțiune date model de diagramă se actualizează automat.

index opțiune sistem de operare bitcoin

Notă: Unele aplicații de baze de date are o limită pe tip și numărul de indexuri, aveți posibilitatea să creați fiecare tabel. Pentru informații specifice, consultați documentația de sistem DBMS de gestionare de baze de date.

OPȚIUNI VOCE

Eliminarea unui index Deschideți baza de date model de index opțiune. Faceți dublu clic pe tabelul care conține indexul pe care doriți să îl ștergeți și apoi, în fereastra de Proprietăți bază de dateîn lista Categoriifaceți clic pe indexuri.

În lista de nume de Indexselectați numele indexul pe care doriți să îl ștergeți și apoi faceți clic pe Ștergere. Editați proprietățile de index Deschideți baza de date model de diagramă.

Faceți dublu clic pe tabelul index opțiune conține indexul pe care doriți să îl editați și apoi, în fereastra de Proprietăți bază de dateîn lista Categoriifaceți clic pe indexuri.

Ce este o "opțiune index"

În lista de Nume de Indexselectați numele indexul pe care doriți să îl editați. Editați proprietățile index opțiune index, efectuând oricare dintre următoarele: Pentru a specifica un nume nou pentru index, index opțiune clic pe Redenumire.

  1. Opțiuni de voce în roaming | Orange Romania
  2. Poți câștiga bani ușori
  3. Tarifele ofertelor sunt exprimate in eurocredit valoare activata.
  4. Imaginați-vă un index ipotetic numit Index X, care are un nivel de

Pentru a specifica un index unic sau multiplu, alegeți o opțiune în lista tip de Index. Pentru a specifica atributele specifice driver index, faceți clic pe Opțiuni.

index opțiune cele mai excelente câștiguri online

Adăugarea, eliminarea sau Reordonarea coloane dintr-un index Deschideți baza de date model de diagramă. Faceți dublu clic pe tabelul care conține indexul pe care doriți să îl modificați și apoi, în fereastra de Proprietăți bază de dateîn lista Categoriifaceți clic pe indexuri.

Crearea unui index într-o bază de date model de diagramă

În lista de Nume de Indexselectați numele indexul pe care doriți să îl modificați. Index opțiune una dintre următoarele: Pentru a adăuga o coloană la un index, sub coloane disponibile, selectați numele coloanei și apoi faceți clic pe Adăugare.

Pentru a elimina o coloană dintr-un index, sub coloane indexate, selectați numele coloanei și apoi faceți clic pe Eliminare.

Index opțiune a reordona o coloană, sub Coloane indexate, selectați numele coloanei, apoi glisați numele de coloană în noua index opțiune poziție din listă.