Opțiune rola


obțineți un bonus fără depunere pe opțiuni binare

Comandați etichete în forme liber alese, la un preț bun Varietate mare de materiale opțiune rola utilizare în interior și exterior Format liber ales rotunde, unghiulare ovale sau de orice formă Multe opțiuni speciale disponibile Comandați acum etichetele dumneavoastră pe rolă Tipăriți etichete pe rolă — StickerPrinting Tipărim pentru dumneavoastră etichete pe rolă, pentru opțiune rola practică, drept etichete pentru sticle de vin, borcane de dulceață, etichete de preț, autocolante opțiune rola logouri, etichete cu informații, etichete cu date tehnice și multe altele.

Rolele cu etichete sunt foarte practice la utilizare.

strategii de bingo opțiuni binare

Ele sunt compacte și fiecare etichetă se poate dezlipi foarte ușor de pe rolă. Puteți de asemenea și opțiune rola rupeți de pe rolă etichete individuale, cu tot cu folia suport, pentru a le distribui în număr mic sau pentru a le atașa unui produs.

asistenți în opțiuni binare

Dacă doriți, etichetele pe rolă se pot ștanța cu un contur individual. Fiecare etichetă are astfel forma dorită și se poate dezlipi de pe rolă extrem de rapid.

modalități reale de a câștiga bani mari

Acest lucru este foarte practic pentru o utilizare rapidă pe ambalaje, de exemplu cu mașinile de etichetare adecvate.

Detalii despre etichetele pe rolă Tipărire de calitate ridicată În funcție de tiraj și opțiune rola, noi realizăm etichetele cu diferite procese opțiune rola tipărire! Varietate ridicată de materiale Puteți alege dintre opt materiale standard!

TOP 10 Cele Mai UIMITOARE Automobile Din LUME

Forme de etichete Dumneavoastră hotărâți forma etichetelor: rotunde, unghiulare sau opțiune rola orice formă! Tiraj Dumneavoastră hotărâți dacă alegeți un număr mic, de sub  de bucăți sau un tiraj mare de peste   de etichete.

primele 5 opțiuni binare

Verificare date Verificăm datele dumneavoastră cu privire la posibilitatea de a tipări fișierul. Dacă nu sunteți sigur că datele dumneavoastră corespund specificațiilor noastre pentru tipărire, vă rugăm să alegeți verificarea profesională a datelor. Mai opțiune rola informații despre verificarea datelor Fișe tehnice și modele Aici găsiți informații detaliate și sfaturi utile pentru realizarea datelor dumneavoastră de tipărire precum și despre specificațiile noastre pentru realizarea traseelor de tăiere a autocolantelor dumneavoastră.

Trebuie să selectați note înainte de a le edita. Puteți selecta note făcând clic, Shift-clic sau prin tragere pentru a realiza o selecție activă de text și utilizând claviatura de pe marginea din stânga a editorului Rolă pian.