Opțiuni alimentare


Mai puțin Simptome Când configurați opțiuni de alimentare pentru planul de alimentare curent active în Windows Vista sau Windows 7, modificările nu se reflectă pe pagina Setări opțiuni alimentare sistem în elementul Opțiuni alimentare de alimentare din panoul de Control.

ce este straddle în opțiuni

opțiuni alimentare Notă Accesaţi pagina de Setări de sistem făcând clic pe oricare dintre următoarele linkuri în panoul din stânga al paginii de Opțiuni de alimentare : Necesită o parolă pe reactivare Alegeți ce fac butoanele de alimentare Alegeți ce presupune închiderea capacului Acest comportament se produce dacă utilizați în prezent în mod implicit, sau "preferată," Planul de alimentare.

Planul de alimentare preferată este specificat în registry. Cauza Acest comportament se produce deoarece setările care apar pe pagina Setări de sistem provin din setările registry pentru planul de alimentare preferată. Modificările efectuate la planul de alimentare nu afectează setările global pe pagina Setări de sistemdacă nu utilizați în prezent planul de alimentare preferată.

Solutii pentru problemele tale IT

Modificările efectuate gestionarea semnalelor de tranzacționare pagina Setări de sistem se aplică la toate planurile de alimentare. Aceste planuri de alimentare includ planul activ și orice planuri opțiuni alimentare de care ați creat. Notă În mod implicit, opțiuni alimentare de alimentare preferată este planul echilibrat în Windows Vista și Windows 7. Mai multe informații Planurile de alimentare Setări de alimentare în Windows Vista și Windows 7 se bazează pe planurile de alimentare.

Un plan de alimentare este o colecție de setări hardware și setările de sistem care gestionează modul opțiuni alimentare care computerul utilizează energie.

cum câștigă oamenii atât de mulți bani

Planurile opțiuni alimentare alimentare vă pot ajuta să economisească energie, opțiuni alimentare opțiuni alimentare sistemului sau un echilibru între aceste două scopuri. Windows Vista și Windows 7 oferă următoarele planuri implicite pentru a vă ajuta să gestionați alimentarea computerului dvs.

Acest plan economisește energie în perioadele de inactivitate. Economisire energie Opțiuni alimentare plan economisește energie reducând performanța sistemului. Acest plan poate ajuta utilizatorii de PC mobil cele mai beneficia de un singur baterie.

  1. Dincolo de acestea, exista, totusi, cateva directii generale, de care e bine sa tinem seama atunci cand ne alcatuim meniul.
  2. Cum să emiteți bitcoin
  3. Optiuni alimentare ideale: ce mancam dimineata, la pranz si seara — Dr. Ruxandra Plesea
  4. Tranzacționarea tranzacțiilor reale

Performanță înaltă Acest plan maximizează performanțele sistemului și responsiveness. Utilizatorii de PC-uri mobile observa că bateria durează ca lung atunci când utilizează acest plan. Aveți posibilitatea să modificați setările pentru oricare dintre aceste planuri, sau puteți crea propriul plan utilizând una dintre aceste planuri ca un punct de plecare.

Optimizare opțiuni de alimentare (power options)

Cum se creează un plan de alimentare Pentru a crea un plan de alimentare, urmați acești pași: Faceți clic pe Opțiuni alimentare Opțiuni de alimentare în caseta Pornire căutare și apoi faceți clic pe Opțiuni de alimentare din lista de programe. În pagina Opțiuni alimentare plan de alimentareopțiuni alimentare clic pe Creare plan de alimentare din panoul de activități.

Opțiuni alimentare vi se solicită o parolă de administrator sau o confirmare, tastați parola sau faceți clic pe continuare. Pe pagina Creare plan de alimentareselectați planul cel mai apropiat de tipul de plan pe care doriți să creați. De exemplu, dacă doriți să păstreze energia planul, selectați planul economisire energie.

este posibil să câștigi bani rapid pe opțiuni?

În caseta nume Plantastați un nume pentru planul și apoi faceți clic pe Următorul. În modificare setări, selectați setări de afișare opțiuni alimentare setările de repaus pe care doriți să utilizați atunci când se execută pe baterie și atunci când este conectat și apoi faceți clic opțiuni alimentare Creare.

7 Dintre cele mai sanatoase (Fast) Opțiuni alimentare pe Tur

Dacă utilizați un PC mobil, abonamentul apare sub planuri în contorul pentru baterie. Dacă utilizați un computer desktop, abonamentul apare sub planurile preferate. Notă Planul pe care l-ați creat automat devine activ plan. Pentru a activa un alt plan în vigoare, selectați acest plan pe pagina Opțiuni de alimentare. Cum se particularizează un plan de alimentare Pentru opțiuni alimentare particulariza un plan de alimentare, urmați acești pași: Faceți clic pe Starttastați Opțiuni de alimentare în caseta Pornire opțiuni alimentare și apoi faceți clic pe Opțiuni de alimentare din lista de programe.

Micul dejun

Faceți clic pe modificare setări plan sub planul. În pagina modificare setări planselectați setări de opțiuni alimentare și setările de repaus doriți pe computer pentru a utiliza, sau faceți clic pe modificare setări de alimentare complexe pentru a modifica setări suplimentare. Faceți clic pe OK, sau faceți clic pe Salvare modificări pentru a salva modificările.

100 de tactici privind opțiunile binare

Asigurați-vă că planul de alimentare pe care doriți să utilizați computerul este selectată pagina Opțiuni de alimentare. Cum se utilizează instrumentul Powercfg.

opțiuni de tranzacționare fără bonus de depunere

Instrumentul Powercfg. Pentru a seta planul de alimentare utilizând instrumentul Powercfg. Faceți clic dreapta pe linie de comandă, și apoi faceți clic pe Executare ca Administrator.

opțiunea delta ratio

Cum se utilizează registry pentru a seta planul de alimentare preferată Important Această secţiune, metodă sau activitate conţine paşi care vă spun cum să modificaţi registry-ul. Țineți cont că pot apărea probleme grave dacă modificaţi incorect registry-ul. Prin urmare, asiguraţi-vă că urmaţi aceşti paşi cu atenţie.

Pentru protecţie suplimentară, faceți backup pentru registry înainte de a-l modifica. Apoi, puteți restabili registry-ul dacă apare o problemă. Pentru mai multe informaţii despre cyum se face backup şi cum se restabilește registry-ul, faceţi clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoştinţe Microsoft: cum să creați copii de rezervă și restabilirea registry în Windows Pentru opțiuni alimentare modifica planul de alimentare preferată, urmați acești pași: Faceți clic pe Starttastați regedit în caseta Pornire căutare și apoi faceți clic pe regedit.

În caseta Value dataintroduceți una dintre următoarele: Tastați bffff5bbdf2e să utilizeze planul echilibrat. Tastați afab-bcff20b4a să utilizeze planul de economisire energie. Tastați 8c5e7fda-e8bf-4aaa6e23a8cc să utilizeze planul performanță înaltă.

Mai puteți tasta schema de alimentare GUID pentru un plan de alimentare particularizată pe care ați creat. Faceți clic pe OKși apoi închideți Registry Editor. Notă Schema opțiuni alimentare alimentare specificată în valoarea de opțiuni alimentare PreferredPlan nu poate fi afișat explicit în interfața orice.

Pranzul si cina

Indiferent de această setare de registry, sufixul " Recommended " întotdeauna se adaugă planul echilibrat pe pagina Opțiuni de alimentare. Pentru ajutor privind problemele alimentare consum și baterie de viaţă în Windows Vista, vizitați următoarea pagină Web Microsoft: Aveți nevoie de ajutor suplimentar?

Extindeți-vă competențele.