Opțiuni internaționale


delta pe opțiune strategii de opțiuni binare frontieră

Apelurile către alte destinaţii vor fi taxate la tarifele standard. Apelurile către numere scurte și servicii premium nu sunt incluse în pachet.

castiga foarte repede optiuni binare bursa

Verificați tarifele pentru apelurile către aceste numere pe www. Atât minutele cât și traficul de date incluse într-un pachet sunt valabile pe o perioadă de 30 de zile de la data cumpărării.

Apelurile sunt rotunjite la cel mai apropiat minut pentru calcularea minutelor rămase. Orice disponibil rămas după 30 de zile nu se va reporta în următoarea perioadă de 30 de zile în care clientul va trebui să recumpere pachetul.

Fiecare pachet are propria sa data de expirare.

graficul contorului de economii bitcoin jurnalul comerciantului în opțiuni binare excel

Foloseste codul PIN inainte de data de expirare pentru a opțiuni internaționale pierde beneficiile din pachet. Reţineţi că, orice credit promoţional credit Lycamobile acordat clienţilor în mod gratuit nu poate fi folosit pentru achiziţionarea unui pachet.

Oferta este pentru uz non-comercial și privat — Lycamobile îşi rezervă dreptul de a retrage sau suspenda oferta sau deconectarea utilizatorilor în cazul în care bănuim că oferta este folosită în scopuri comerciale, conferinţe, sau dacă nu este utilizată într-un telefon într-un SIM box de exemplu. Atunci când un client se află în Roaming Opțiuni internaționale, poate să-și folosească beneficiile naţionale incluse în pachet pentru a suna în state membre ale UE, dar toate apelurile către destinații din afara UE, chiar și cele incluse în pachet, vor fi taxate opțiuni internaționale tariful standard atunci când clientul se află în afara Opțiuni internaționale.

Bonusul nu poate fi folosit în roaming.

Extraopțiuni internaționale

Toate apelurile şi SMS-urile care depăşesc aceste limite vor fi taxate la tarifele standard. Clientul primeşte bonus opțiuni internaționale de date Nelimitat pentru a fi utilizat zilnic în perioada de valabilitate a pachetului.

  1. Bine de știut Opțiunile și bonusurile pot fi activate până la 31 ianuariecu posibilitate de prelungire.
  2. Cumpărați opțiunea gamma
  3. Naționale, Internaționale & Pachete Internet - Lycamobile Romania
  4.  - Я думаю, я поняла, что вам от меня .
  5. Обычно они лишь уменьшали их яркость; кодекс чести гарантировал, что никто в их отсутствие к терминалу не прикоснется.
  6. Tarife apeluri internaţionale | Telefoane mobile Moldova | Internet 4G | Moldcell
  7. Oferte cartela prepay - Extraoptiuni - Telekom

Activarea bonusului de trafic de date Nelimitat se face zilnic. Beneficiile neutilizate incluse în bonus se vor pierde la sfârşitul perioadei de valabilitate. Opțiuni internaționale sunt exprimate în Euro, TVA-ul se aplică la achiziția cartelei și a valorilor de reîncărcare.

opțiuni pentru 2020 decodarea denumirilor opțiunilor

Detalii www. Lycamobile Romania nu îşi asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipar. Tarife standard prepaid.