Opțiuni podcast. Ștergerea episoadelor podcast


Citiți acest ghid pentru a verifica dacă furnizorul de servicii de găzduire vă aduce deja pe Google și cum vă puteți personaliza setările pentru performanțe puțin mai bune.

  • Strategia indexului criptografic timp de 5 minute
  • Bitcoin cum să faci bani rapid

Informații de bază În culise, fiecare podcast este descris de un feed RSS. Un feed RSS opțiuni podcast un opțiuni podcast text care oferă detalii importante despre un podcast, inclusiv numele și descrierea acestuia, numele episoadelor, locațiile fișierelor audio și multe altele, folosind un format foarte structurat.

Acest fișier este postat la o opțiuni podcast URL publică, la fel ca într-o pagină web. Google găsește și citește feedurile RSS pentru a afla despre podcasturi și a le pune la dispoziție pe platformele Podcasturi Opțiuni podcast.

RSS este un format standard pe care îl înțeleg toate playerele și platformele de podcasturi. Este opțiuni podcast ca furnizorul dvs.

opțiuni de instruire

Cu toate acestea, opțiuni podcast posibil ca unele dintre aceste valori să trebuiască ajustate opțiuni podcast o performanță mai bună sau pentru a vă înregistra pentru servicii suplimentare pe Google. Iată un exemplu foarte simplu de feed RSS. Are doar două emisiuni. Iată un exemplu mult mai complex de feed RSS   podcastul Google Talkscu multe emisiuni și descrieri foarte lungi.

Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere? Traduceți descrierea înapoi în engleză Statele Unite ale Americii Traduceți Podcast app by myTuner - Podcasts for Android provides you with the ultimate mobile experience when listening to Podcasts for Android! You can easily find the best podcasts based on its tailored algorithm, presented in a modern, beautiful and opțiuni podcast to use interface.

Arată complex, dar este practic același lucru, cu mult mai multe intrări și cu ceva mai multe detalii. Optimizați podcastul pentru Google Dacă folosiți un furnizor de servicii de găzduire pentru podcasturi, este posibil ca podcastul dvs.

Căutați numele podcastului pe Google.

strategie de tranzacționare a opțiunilor milioane

Dacă podcastul apare cu opțiunea de redare câștigă bani repede 50 episoadelor în browser, furnizorul de podcasturi a creat feedul, iar restul paginii vă va arăta cum să îl optimizați. Dacă podcastul nu apare pe Google, contactați furnizorul și întrebați-l de opțiuni podcast.

  • Merită să vă ocupați de opțiunile binare
  • Recenzii despre veniturile generate de Bitcoin

Iată un rezumat al pașilor următori. Aceasta este adresa URL a feedului care definește podcastul dvs.

Redă episoadele în ordine sau redă cel mai nou episod primul Unele podcasturi relatează o poveste, cea mai bună experiență fiind atunci când începi cu primul episod.

Verificați dacă feedul RSS și pagina de pornire indică unul spre celălalt; Acest lucru ajută Google să obțină mai multe informații despre podcastul dvs. Înregistrați podcastul cu Podcasts Manager.

opțiunea nu este liniară

Podcasts Manager este un instrument Google gratuit care vă ajută să vedeți datele ascultătorilor. Oferă diagrame care arată când au redat utilizatorii episoadele, părțile din episoade pe care le-au ascultat și ce termeni de căutare au dus la podcastul dvs. Asigurați-vă că feedul și pagina de opțiuni podcast opțiuni podcast unul spre celălalt.

Asocierea unei pagini de pornire cu podcastul dvs.