Opțiuni tunel.


Lipiți și aveți nevoie de ajutor?

opțiuni tunel

Vorbeste cu un om Acest ghid vă va arăta cum se utilizează funcția de tunelare împărțită în aplicațiile ExpressVPN. Înainte de a continua, vă rugăm să rețineți că: Trebuie să fiți deconectat de la VPN pentru a schimba setările opțiuni tunel tunel split Dacă utilizați aplicația de router ExpressVPN pe un router cu hardware DD-WRT, împărțiți tunelul nu poti să fie comutat pentru dispozitivele conectate printr-un IP static Care este caracteristica de tunelare divizată?

Lipiți și aveți nevoie de ajutor? Vorbeste cu un om Acest ghid vă va arăta cum se utilizează funcția opțiuni tunel tunelare împărțită în aplicațiile ExpressVPN. Înainte de a continua, vă rugăm să rețineți că: Trebuie să fiți deconectat de la VPN pentru a schimba setările de tunel split Dacă utilizați aplicația de router ExpressVPN pe un router cu hardware DD-WRT, împărțiți tunelul nu poti să fie comutat pentru dispozitivele conectate printr-un IP static Care este caracteristica de tunelare divizată?

De exemplu, s-ar putea să doriți ca toate opțiuni tunel dvs. Sau poate doriți doar Chrome să utilizeze VPN. Ce se întâmplă cu întrebările mele DNS atunci când folosesc tuneluri împărțite?

Tunel solar | Shop Roofexpert

Atâta timp cât sunteți conectat la ExpressVPN, toate întrebările dvs. Pentru a face ca toate aplicațiile dvs.

opțiuni tunel

Bifați caseta de lângă toate aplicațiile pe care doriți să le selectați. Dacă opțiuni tunel dorită nu este afișată, faceți clic pe Adaugă o altă aplicație s-o caute.

K pentru a aplica modificările. Clic O. K pentru a aplica modificările. Bifați caseta în Tunelarea despărțită secțiune și faceți clic pe Setări.

opțiuni tunel

Selectați aplicația pe care doriți să o excludeți de la utilizarea VPN, apoi faceți clic pe Selectați aplicație. Selectați aplicația pe care doriți să permiteți utilizarea VPN, apoi faceți clic pe Selectați aplicație.

Soluție LED compactă, puternică și eficientă de iluminare a tunelurilor Description Hale industriale GL2 Compact este o soluție flexibilă de iluminare a tunelurilor, care oferă eficiență energetică ridicată operatorilor, asigurând în același timp confort și siguranță pentru șoferi. Aparatul de iluminat Opțiuni tunel Compact este perfect pentru a ilumina zonele de intrare, interior și ieșire ale tunelurilor urbane si de autostrada. Este de asemenea potrivit pentru iluminatul tunelurilor subterane, a complexurilor sportive şi a clădirilor industriale. Acest aparat de iluminat oferă un grad ridicat de protecţie împotriva coroziunii, a impactului şi a vibraţiei, garantând performanțe de lungă durată. Componentele electronice sunt ușor accesibile, permițând operațiuni de întreținere rapidă.