Opțiuni vizate. 19 programe de creștere și accelerare pentru startups | 2020


Direcționarea către locațiile potrivite

Programul Google Partners Despre opțiunile avansate privind locația Direcționarea în funcție de locație bazată pe venitul pe gospodărie este migrată automat în secțiunea aferentă direcționării în funcție de criterii demografice. Pentru a face modificări ale opțiuni vizate în funcție de venitul pe gospodărie sau pentru a consulta rapoartele, accesați secțiunea Date demografice din contul Google Ads. Dacă folosiți opțiunile privind locația, puteți să includeți sau să excludeți persoane în funcție de: locația probabilă a acestora permanentă sau frecventălocațiile față de care își manifestă opțiuni vizate.

  1. Dacă intru la taxă cum pot ocupa ulterior un loc bugetat?
  2. Mai jos găsești informații despre 19 programe locale: Programele pentru antreprenori te pot ajuta să treci de la idee la conturarea unui plan concret, implementarea acestuia și mai apoi la dezvoltarea afacerii tale.

În mod prestabilit, direcționarea în funcție de locație include atât locații fizice, cât și locații de interes, însă advertiserii cu experiență pot folosi aceste opțiuni pentru opțiuni vizate limita direcționarea la un subset de categorii. Articolul prezintă opțiunile avansate pentru direcționarea în funcție de locație și excluderea locațiilor.

Comparați opțiunile de excludere a locațiilor

Rețineți că opțiuni vizate avansate privind locația se aplică numai anunțurilor afișate în Rețeaua de căutare și în Rețeaua de display. Comparați opțiunile de direcționare în funcție de locație În mod prestabilit, veți putea să vă adresați utilizatorilor cu șanse mari de a se afla în zonele vizate, celor care se află frecvent în zonele vizate, precum și utilizatorilor interesați de zonele geografice vizate.

  • motiv 81 UE Regulamentul general privind protecția datelor. Privacy/Privazy according to plan.
  • Face bani la bar
  • Politică de confidențialitate – Asociatia CERT Transilvania
  • Startarium - 19 programe de creștere și accelerare pentru startups |
  • Cum se câștigă bani prin transferuri de bani

Utilizatorii își pot manifesta interesul prin intermediul termenilor folosiți în căutări, dacă s-au aflat recent într-o anumită locație, sau prin conținutul consultat cu privire la locația respectivă pagini sau site-uri. Zonele de care sunt interesați utilizatorii sunt cunoscute și ca locații de opțiuni vizate, pe care le identificăm indiferent de domeniul de căutare Google pe care îl folosește utilizatorul.

opțiuni vizate opțiunea este emisia

Aflați mai multe despre modul în care aflăm locația geografică și locațiile de interes. Puteți alege să schimbați modul de direcționare.

Pierderea din greutate

Să analizăm opțiunile de direcționare disponibile. Adresați-vă persoanelor aflate în locațiile vizate, care le vizitează frecvent sau care dau dovadă de interes față de acestea Prezență sau Interes.

Vă aflați aici:Gestionarea greutăţii Gestionarea greutăţii Polar Balance oferă recomandări personalizate cu privire la modul în care puteţi să pierdeţi din greutate sau să o menţineţi. Aceste recomandări sunt bazate pe datele dumneavoastră personale şi fizice, obiceiurile privind activitatea, greutatea pe care doriţi să o pierdeţi şi intervalul în care doriţi să realizaţi acest lucru. Nu sunt necesare jurnale de nutriţie sau estimări ale consumului de calorii separate.

Folosind această opțiune prestabilită și recomandată, vă opțiuni vizate adresa utilizatorilor cu șanse mari de a se afla în locația vizată, celor care se află frecvent în locația vizată, precum și utilizatorilor interesați de locațiile vizate. De exemplu, dacă dețineți o brutărie în Paris și alegeți Parisul ca locație vizată, anunțurile se pot afișa persoanelor cu domiciliul în Paris, care se află în opțiuni vizate obișnuit în Paris sau opțiuni vizate și-au exprimat interesul față de brutăriile din Paris acum sau în trecut.

Mai jos puteți găsi detalii suplimentare despre fiecare nivel de direcționare în funcție de locație și despre tipurile de afaceri cărora li se potrivesc.

Însă puteți să folosiți și alte opțiuni de locație pentru a limita tipurile de locații vizate. Când modificați opțiunea de direcționare prestabilită, majoritatea campaniilor vor înregistra o scădere a numărului de afișări.

opțiuni vizate soft optiuni binare

Vă recomandăm să modificați opțiunea de direcționare numai dacă doriți să rafinați traficul campaniei. Adresați-vă persoanelor aflate în locațiile vizate sau care le vizitează frecvent Prezență Dacă folosiți această opțiune, puteți să afișați anunțuri utilizatorilor cu șanse mari de a se afla în locația vizată sau celor care se află frecvent în locațiile vizate.

opțiuni vizate opțiuni flexibile

Adresați-vă utilizatorilor care caută locațiile dvs. Dacă o persoană nu indică o locație în căutare, sistemul folosește locația în care utilizatorul are șanse mari să se afle în scopuri de direcționare. Această opțiune este disponibilă numai pentru campaniile în Rețeaua de căutare.

opțiuni vizate cea mai bună strategie pentru opțiunile binare turbo

Comparați opțiunile de excludere a locațiilor În mod prestabilit, veți exclude persoanele care au șanse mari să se afle în locațiile excluse. Aveți opțiunea de a modifica setarea prestabilită, astfel încât să excludeți utilizatorii cu șanse mari de a se afla în locațiile opțiuni vizate, pe cei care se află frecvent în locațiile excluse, precum și utilizatorii care dau dovadă de interes față de acestea.

Cookies sunt fișiere text care sunt stocate într-un sistem informatic prin intermediul unui browser de Internet. Multe site-uri de Internet și servere utilizează cookies.

Să analizăm opțiunile de excludere disponibile și modul în care acestea funcționează în câteva campanii ipotetice. Nu opțiuni vizate anunțuri persoanelor din locațiile excluse Prezență Această opțiune împiedică afișarea anunțurilor pentru utilizatorii care au șanse mari să se opțiuni vizate în locațiile pe care le-ați exclus.

Menţinerea greutăţii

Persoanele care se află în afara acestor zone pot vedea în continuare anunțurile dvs. Nu afișați anunțuri persoanelor aflate în locațiile excluse, care le vizitează frecvent sau care dau dovadă de interes față de acestea Prezență sau Interes Dacă alegeți această opțiune, opțiuni vizate dvs.

Rețineți Direcționarea în funcție de locație se bazează pe diverse semnale, inclusiv setările, dispozitivele și comportamentul utilizatorilor pe platforma noastră, și reprezintă efortul depus de Google pentru a difuza anunțuri utilizatorilor care opțiuni vizate setărilor dvs.

Ca întotdeauna, este recomandat să verificați valorile generale privind performanța, pentru a vă asigura că setările dvs.

opțiuni vizate alfabet de opțiuni

Linkuri conexe.