Opțiuni vreme, Meteoalarm - severe weather warnings for Europe - Mainpage


idei despre cum puteți face bani

Știți întotdeauna din timp dacă va fi soare, ninsoare, ploaie sau furtună cu fulgere în orașul în care vă aflați și oriunde în lume. Prognoza meteo Aflați totul despre vremea în orașul dumneavoastră și opțiuni vreme lume: temperatura reală și resimțită, șanse de ploaie și de ninsoare, vânt, ore de soare, răsărit și opțiuni vreme de soare.

Puteți afla deasemenea și presiunea atmosferică, umiditatea aerului, precum și indicele UV. Avertizări meteo Primiți în timp real opțiuni vreme meteo de vreme severă ca opțiuni vreme de tip push, direct pe dispozitivul dumneavoastră.

cum se fac primii bani pas cu pas algoritm

Radar meteo Radarul meteo interactiv arată exact unde și când va ploua, va ninge sau va fi furtună acum și în următoarele zile. Temperatura apei Când sunteți la mare puteți verifica temperatura apei și înălțimea valurilor pentru localitățile aflate pe litoralul românesc sau din zonele de coastă din întreaga lume, precum și indicele UV.

Opțiuni vreme verifica pentru ziua actuală și pentru următoarele 5 zile calitatea aerului în orașele din România, precum și din alte țări europene.

Pentru a utiliza aplicația fără reclame și a personaliza conținutul puteți achiziționa un abonament direct din meniul aplicației gratis. Veți putea alege să prelungiți abonamentul lunar sau anual.

prețul de exploatare al unei opțiuni este prețul opțiunii

Prețul abonamentului este bazat pe adresa din contul dumneavoastră iTunes. Plata se va efectua prin intermediul contului personal de iTunes după confirmarea achiziției.

armel cum să faci bani pe Internet fără investiții

Abonamentul se va prelungi automat opțiuni vreme nu va fi dezactivată opțiunea de prelungire automată cu cel puțin 24 de ore înaintea expirării perioadei actuale de utilizare în setările opțiuni vreme. Costul pentru prelungirea abonamentului va fi plătit automat din contul iTunes cu 24 de ore înainte de termenul scadenței.

este posibil să câștigi o opțiune binară

Abonamentul poate fi gestionat sau dezactivat direct din setările propriului cont. Opțiuni vreme dacă în timpul perioadei de probă achiziționați un abonament, perioada de probă rămasă va fi anulată.

vezi câștigurile prin Internet

Noutăți 14 ian. În țările în care vântul are un rol proeminent, viteza și direcția vântului vor fi afișate direct pe pagina de start a aplicației.

  • Unde poți câștiga bani
  • Copierea tranzacțiilor pe bursă
  • Oferire de date Cum să obţineţi informaţii despre vreme?
  • Adăugați în lista de dorințe Instalați Obțineți cu ușurință prognoze meteo exacte locale sau mondiale cu actualizări meteo live, prognoze orare și zilnice și alerte meteorologice în timp util.
  • Câștigați câțiva bani

Evaluări și recenzii.