Portofel fiat


Disponibilitate: În Stoc Descriere Cu sigurantă ai întâlnit tot felul de portofele până acum!

portofel fiat cum să câștigi bani pe profiluri pe Internet

Unele mai mici, altele mai mari, însă portofel fiat nu ai găsit produsul ideal pe care să îl poti oferi cadou iubitului, fratelui, tatălui sau unui prieten drag?

Ei bine, portofelul port acte este confectionat din piele naturală si are dimensiunea perfectă de 14x10 cm. Însă cel mai important este personalizat atât cu logo-ul masinii, cât si cu numărul de înmatriculare!

portofel fiat cumpărați Skoda pentru tranzacționare

Portofel fiat usor, compact, iar în portofel fiat său încap atât carduri bancare, cât si acte sau bani. Ceea ce îl transformă usor în cadoul ideal, elegant, dar masculin în acelasi timp pe care îl poti oferi cadou unui adevărat bărbat pentru a-l impresiona. Pielea fină portofel fiat usoară oferindu-i acel factor diferentiator în portofel fiat unui portofel normal, care de multe ori poate fi enervant de mare.

Portofelul port acte, nu este doar un obiect, el va oferi zi de zi, portofel fiat ordinii si a disciplinei prin tot ceea ce el reprezintă si anume, solutia la îndemână pentru a avea mereu la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a iesi din casă rapid si fără grijă. Specificatii: Portofelul vine cu sistem de inchidere.

portofel fiat schema de opțiuni put

Dimensiune- 14x10 CM.