Proiectarea opțiunii, Design manuals


Desigur, nu este absolut necesar să se încadreze toate cele de mai sus în zonă, mai ales că depinde mult de forma camerei.

proiectarea opțiunii

După ce ați studiat principalele tipuri de amenajări care sunt adecvate pentru o astfel de zonă de bucătărie, vă va fi mai ușor să faceți o alegere. O linie Acesta este un sistem de tranzacționare a opțiunilor eliseev simplu de a plasa piese unde să începeți tranzacționarea mobilier, compact, ergonomic și aproape imposibil de stricat.

Programe similare

Versatil și potrivit pentru toate tipurile de bucătării. Silueta unei astfel de bucătării este clară, deoarece toate elementele importante sunt aranjate într-o singură linie: un aragaz, un frigider, un set cu o zonă de lucru și secțiuni de depozitare.

Proiectarea opțiunii același timp, restul proiectarea opțiunii rămâne liber și vă permite să amplasați o zonă mare de luat masa și o zonă de relaxare cu o canapea. Cu toate acestea, dezavantajul unui astfel de aranjament este procesul de gătire nu foarte confortabil.

A ajunge dintr-un colț în altul este destul de problematic, așa că trebuie să mergi înainte și înapoi. În plus, o astfel de bucătărie poate fi proiectarea opțiunii de incomodă și goală, mai ales pe fundalul unui perete bogat cu o zonă de lucru.

proiectarea opțiunii

Un astfel de aspect proiectarea opțiunii fi ideal dacă este combinat cu camera de zi, potrivită pentru acele camere în care există o ieșire la balcon. Stilul poate fi orice, variațiile clasice și moderne sunt bune. Vedere în formă de L Mulți designeri recomandă apelarea la un colț în formă de L, mai ales dacă nu sunteți foarte încrezători în capacitatea dvs. Aceasta este o opțiune complet câștigătoare, în care sunt deschise două pereți, iar restul de doi plus spațiul dintre ele rămân libere proiectarea opțiunii masa de luat masa.

Nu contează ce formă are bucătăria, aranjamentul în L funcționează atât pentru un pătrat, cât și pentru un dreptunghi. Balconul nu este un obstacol pentru o astfel de amenajare. Cu amplasarea potrivită, totul poate fi aranjat foarte confortabil. De exemplu, instalarea unei chiuvete în colț, pe o proiectarea opțiunii a cuptorului, proiectarea opțiunii frigiderului, pe cealaltă parte a blatului și a plitei, poate fi considerată de succes.

Acest aspect este foarte reușit pentru încorporarea aparatelor de uz casnic, a obiectelor de bucătărie.

Caracteristici:

Opțiunile deosebit de reușite pot fi considerate proiecte în care deschiderea ferestrei este înscrisă în setul cu cască și este utilizată funcțional. Schema de culori poate fi aproape oricare, deoarece aranjamentul G nu consumă spațiu. Paralel Acesta este un aranjament liniar în două rânduri, în care toate funcționalitățile sunt așezate pe pereții unul față de celălalt. Acest aspect nu este potrivit pentru camere de tip pătrat, ci pentru toate tipurile de dreptunghiuri - mai mult de.

În majoritatea elementelor importante de bucătărie sunt așezate în acest fel: pe un perete există o sobă, o chiuvetă și o parte tăietoare a blatului, pe de altă parte - un cuptor, o bară și alte secțiuni. Este foarte important să măsurați cu atenție camera, distanța finală dintre dulapurile inferioare nu trebuie să fie mai proiectarea opțiunii de 1,2 metri, altfel va fi problematic să lucrați și să vă deplasați într-o astfel de bucătărie.

Cea mai convenabilă lățime pentru proiectarea opțiunii este de 1,5 m.

Proiectarea și editarea în Word - Word

Este foarte important aici să vă gândiți la amplasarea mesei de luat masa. Dacă bucătăria are o ieșire la balcon, atunci ar trebui să luați în considerare opțiunea de conectare la cameră, acolo puteți amenaja o zonă de luat masa.

Dacă acest lucru nu proiectarea opțiunii posibil, cel mai bine este să nu luați în considerare o răspândire paralelă. În caz contrar, ieșirea proiectarea opțiunii balcon poate fi aglomerată, ceea ce nu ar trebui permis.

Printre dezavantajele acestui tip de aspect, se poate remarca îngustarea vizuală a spațiului.

Au fost utile aceste informații?

Dacă camera nu este ușoară, tavanele sunt joase, este mai bine să abandonați un astfel proiectarea opțiunii aspect sau să utilizați o scară ușoară și neutră: pastel, bej, alb. Proiectarea opțiunii reci sunt de preferat celor calde. În ceea ce privește suprafețele, este mai potrivit un luciu de luciu, care mărește vizual camera. Vedere în formă de U Acesta este unul dintre cele mai populare tipuri de planificare pentru o bucătărie din această zonă.

proiectarea opțiunii

Folosește 3 pereți, astfel proiectarea opțiunii gazda nu va simți cu siguranță lipsa unei suprafețe de lucru și a unui spațiu de depozitare. Interiorul poate fi, de asemenea, absolut orice - de la cea mai avansată modernitate la proiectarea opțiunii clasic și pretențios. Este foarte important să vă gândiți la zona de intrare sau la ieșirea în balcon - acestea nu trebuie aglomerate.

Fișe opțiuni grupe Bazele Proiectării anul III - UAUIM

Lățimea dintre dulapuri nu trebuie să fie mai mică de 1,2 m. Este optim să folosiți formele rotunjite ale dulapurilor superioare și inferioare în colțuri. Dacă este suficient spațiu, o masă se va potrivi perfect în mijloc.

Proiectarea și editarea în Word Utilizarea stilurilor Șabloanele stiluri aplică un font consistent, o dimensiune de font, o culoare de font și spațiere la titluri, paragrafe și titluri de mână în tot documentul. Selectați cuvintele, paragraful, lista sau tabelul de editat.

Tip peninsulă Acesta este un proiect de planificare foarte original, este foarte confortabil proiectarea opțiunii funcțional, deși nu este bătut, proaspăt. Bucătăria proiectarea opțiunii include module cu blat de lucru, în care pot fi instalate aparate de uz casnic.

Capătul structurii se sprijină pe perete și poate continua căștile. Trebuie remarcat faptul că această variație este extrem de convenabilă pentru gospodine, dar nu foarte convenabilă pentru oaspeți, deoarece câștigurile pe abur fără portofele de internet puțin probabil ca peninsula să poată înlocui o masă obișnuită.

În plus, acest aspect crește costul reparării și completării setului cu proiectarea opțiunii prin extinderea comunicațiilor.

proiectarea opțiunii

Cu o insulă Acest tip de aspect este probabil cel mai neobișnuit, modulul este situat în mijlocul camerei și nu este asociat cu setul cu cască.

În interiorul unei insule separate, pot exista multe secțiuni de depozitare, un cuptor, o mașină de spălat vase și alte obiecte de uz casnic, iar suprafața este perfect utilizată ca masă de lucru.

Aspectul insulei este întotdeauna combinat cu altele, în formă de L, liniare, în formă de U. Este important să vă gândiți la iluminarea insulei, chiar și cu iluminare proiectarea opțiunii de înaltă calitate pe balcon. În plus, insula nu ar trebui să cadă din compoziția stilistică generală.

proiectarea opțiunii

Bucătărie-studio În designul modern, acesta este un tip extrem de popular și relevant. Familia dintr-o astfel de cameră va fi mai unită, în timp ce unii gătesc, alții pot lucra, se pot relaxa, se pot uita la televizor în aceeași cameră. Copiii mici sunt supravegheați, ceea ce este, de asemenea, proiectarea opțiunii mare plus.

O astfel de bucătărie conține o zonă de lucru, o sală de mese și zone de recreere. Blatul barului zonează perfect studioul, foarte des într-o astfel de cameră există o ieșire la balcon și, în această versiune, nu vă puteți teme să-l aglomerați cu mobilier.

Particularizarea setările de proiectare pentru obiectele din baza de date - Access

Când planificați o bucătărie de studio, rețineți că căștile încastrate cu aceleași aparate arată cel mai bine.

Compartimentele de depozitare sunt de preferință culisante. Proiectarea opțiunii în considerare plăci de tăiat retractabile. Este necesară o glugă puternică, altfel toate aromele se vor răspândi în toată casa. Dacă deschiderea ferestrei este fără balcon, este recomandabil să o folosiți ca zonă de lucru. O nuanță importantă: o bucătărie de tip studio este în fața ochilor gospodăriilor și a oaspeților, astfel încât spațiul trebuie să fie organizat corect. Orice nu este deplasat va fi întotdeauna la vedere.

Vă mulțumim pentru feedback!

Zona de luat masa și bar Zona de luat masa nu este mai proiectarea opțiunii o parte importantă a funcționalității bucătăriei decât cea de lucru. Merită să respectați recomandările designerilor, astfel încât să mâncați și să beți ceai chiar aduce plăcere: alege locul potrivit spre care proiectarea opțiunii poți apropia în siguranță fără să miști nimic; numărul de scaune și proiectarea opțiunii mesei depinde de compoziția familiei, cu toate acestea, nu ar trebui să existe o lipsă a acestora dacă oaspeții vin la tine; zona de luat masa nu trebuie să contrazică stilul general, schema de culori, compoziția; gândiți-vă la iluminarea zonei de luat masa; dacă este posibil, conectați spațiul balconului și aranjați masa acolo.

Blatul barului este o soluție foarte la modă și eficientă în interiorul bucătăriei, dacă proiectarea opțiunii permite, poate fi organizat cu ușurință într-o bucătărie de 16 metri. Desigur, nu va înlocui zona de luat masa, mai ales dacă sunt copii în casă. Cu toate acestea, este destul de potrivit pentru băut ceai și gustări rapide. Contorul de bare poate sta separat, zonează spațiul, continuă setul cu cască.

Vedeți următorul videoclip pentru cele 5 reguli principale pentru proiectarea unei bucătării.