Td eurotrading


Înscris: Am cateva intrebari si am zis sa nu creez un alt topic in td eurotrading de banci si credite pentru ca oricum includ si subiectul bursa si cred ca este potrivit si aici.

Eu momentan am un cont deschis la un broker cu un card de debit in RON si m-am gandit sa deschid la banca un cont in EURO contul este in euro si la broker pentru a primi banii td eurotrading.

td eurotrading

Intrebarea mea este daca in momentul in care platesc taxele anuale la anaf o sa platesc in euro?? Este mai convenabil sa imi deschid contu in euro la banca pentru a primi banii decat sa trimit de pe contu de RON bani si sa ii retrag din nou pe cel RON?

Toate taxele se plătesc în lei.

td eurotrading

Există în explicațiile privind declarația unică detalii privind modul de calcul în lei. Poți să retragi banii în orice valută ai nevoie.

td eurotrading

Pe de altă parte odată adusă valuta în sistemul bancar românesc, vei avea dificultăți să îi folosești, comision la retragere, curs valutar mai td eurotrading.

Eu folosesc în prezent Revolut pentru retrageri și plăți în alte valute decât RON. Înainte de Revolut foloseam contul de la Moneycorp care sunt o instituție financiară specializată td eurotrading plăți internaționale.

td eurotrading