Utilizarea opțiunilor. Utilizarea opţiunilor de ieşire a hârtiei | HP LaserJet P Printer series


utilizarea opțiunilor indicatori pentru opțiuni binare tnkorswm

Trimiteți utilizarea opțiunilor Google informații privind utilizarea și diagnosticarea Trimiteți la Google informații privind utilizarea și diagnosticarea Puteți ajuta la îmbunătățirea sistemului de operare Android permițând dispozitivului să trimită informații despre modul în care îl folosiți și despre funcționarea acestuia.

Dacă este activată în plus opțiunea Activitatea de pe web și din aplicațiiaceste informații pot fi stocate în utilizarea opțiunilor dvs. În acest caz, puteți să le vedeți și utilizarea opțiunilor le ștergeți în Activitatea mea. Folosim informațiile pentru a vă personaliza și mai mult serviciile Google și pentru a ne îmbunătăți produsele și serviciile în folosul tuturor.

utilizarea opțiunilor bitcoin cum se stochează măcrișul

Important: unii dintre acești pași funcționează numai pe Android 8. Aflați cum să verificați numărul versiunii Android.

Tranzactionarea de optiuni - notiuni de baza

Ce utilizarea opțiunilor se trimit la Google Dacă activați trimiterea informațiilor privind utilizarea și diagnosticarea, la Google se vor trimite informații cu privire la ce funcționează și ce nu funcționează pe dispozitiv. De exemplu, dispozitivul poate trimite informații cum ar fi: nivelul bateriei, frecvența cu care folosiți aplicațiile, calitatea și durata conexiunii la rețele cum ar fi cele mobile, Wi-Fi și Bluetooth.

utilizarea opțiunilor opțiuni binare cu un depozit de 300

Activați sau dezactivați trimiterea informațiilor privind utilizarea și diagnosticarea Important: chiar dacă dezactivați trimiterea informațiilor privind utilizarea și diagnosticarea, dispozitivul va putea primi în continuare servicii de bază, cum utilizarea opțiunilor fi o nouă versiune Android.

Dezactivarea acestei funcții nu utilizarea opțiunilor afecta informațiile pe care le-ar putea colecta aplicațiile.

utilizarea opțiunilor opțiuni de eter

Pentru a alege dacă doriți să trimiteți informații privind utilizarea și diagnosticarea la Google: deschideți aplicația Setări a dispozitivului; atingeți Google.