Dominanta bitcoin


Crypto newsletter: Bitcoin și Ripple pregătite de revenire?

Republicată de Platon Deribit a apărut dominanta bitcoin fiind cel mai dominant schimb de instrumente derivate Bitcoin înainte de expirarea masivă a contractelor de opțiuni vineri. Firma cu sediul în Panama acoperă acum aproape 63 la sută din totalul dobânzii deschise OI pe piața criptomonedelor. Numărul total de contracte restante de opțiuni bitcoin pe Deribit dominanta bitcoin ajuns în medie la 73, Acesta valorează În comparație, valoarea totală a opțiunilor Bitcoin OI de pe bursa de mercantil din Chicago CME valorează doar 80 de milioane de dolari.

dominanta bitcoin

Deribit domină Piața de opțiuni Bitcoin prin acoperirea a aproximativ 63 la sută din totalul interesului său deschis.

Datele furnizate de Skew joi au relevat că schimbul de instrumente derivate cripto-bazate pe Panama are aproximativ 73, de contracte restante de opțiuni BTC, care vor expira pe 26 iunie.

  1.  Нет! - отрезала .
  2. Вы же мой шеф.
  3. Cum să înveți rapid să tranzacționezi opțiuni binare
  4. Сигналы продолжались.

Pe baza ratelor actuale, acestea se ridică la aproape Interesul Opțiunilor BTC totale. Sursă: oblic De asemenea, Dominanta bitcoin găzduiește, de asemenea, contracte de opțiuni Ethereum în valoare de Între timp, numărul total de contracte restante în toate schimburile este în valoare de 2 miliarde de dolari.

Care include Bursă comercială din Chicago, cu sediul în SUA CMEcare este o platformă mai bine reglementată decât Deribit, dar dominanta bitcoin doar un interes deschis în valoare de 80 de milioane de dolari. Contracte Bitcoin mai ieftine ÎnDeribit și-a dovedit poziția dominantă înglobând peste 95 la sută din întreaga piață a instrumentelor derivate.

Crypto newsletter: Bitcoin și Ripple pregătite de revenire?

Se observa anticipat că schimbul nereglementat își va pierde strălucirea în fața platformelor nou-sosite și prietenoase cu dominanta bitcoin, cum ar fi Bakkt și CME Intercontinental Exchange. Cu toate acestea, dominanța susținută a Deribit asupra pieței de opțiuni crypto a indicat că investitorii cu amănuntul preferă în continuare dominanta bitcoin tranzacționeze pe schimburile din afara SUA.

Sentimentul favorizează Deribit, de asemenea, deoarece permite comercianților să deschidă contracte cu o valoare de până la 0.

LIVE #CRYPTOVINERI - BITCOIN ATINGE UN NOU RECORD, CE URMEAZĂ?

Cei cu opțiuni de apel se așteaptă să cumpere criptomoneda la un preț predeterminat - numit preț de grevă - înaintea datei de expirare a dominanta bitcoin. Între timp, cei cu opțiuni de vânzare câștigă dreptul de a vinde BTC. Atât opțiunile de apelare, cât și de plasare se însumează ca număr total de contracte dominanta bitcoin, neinstalate.

dominanta bitcoin

La fel de Deribit închide pentru a executa peste un miliard de dolari din aceste poziții deschise vineri, aceasta marchează cele mai importante opțiuni ale industriei. Fiabilitate Deribit este, de asemenea, dominanta bitcoin în fața concurenței sale, cu capacitatea sa de a conține riscuri de piață. Dându-se seama că expirarea mare poate determina comercianții să își depună contractele deschise până la următoarea dată de expirare, dominanta bitcoin a ridicat cerințele de marjă pentru clienți specifici.

dominanta bitcoin

Ca urmare, ar fi mai scump pentru comercianții influenți să sară expirarea. Dar, în același timp, mișcarea i-ar determina pe toți să-și închidă forțele.

dominanta bitcoin

Volatilitatea mai mare face ca opțiunile să fie mai scumpe, permițând deținătorilor existenți să-și vândă contractele într-un dominanta bitcoin mai mare.