Jetoane profitabile


Importator spalatorie self service cu jetoane SAU BACNOTE/Start-UP

Spălătorii de rufe, cu jetoane: Cum funcționeză o idee de afacere, care le aduce unor antreprenori venituri de Un sistem jetoane profitabile întâlnit în străinătate, în special în apropierea campusurilor studențești.

Cum funcționează o astfel de afacere la noi și care sunt costurile și veniturile aduse de un astfel de business.

Publicat: Actualizat: Spălătoriile de tip self service, până de curând o nişă în România, se transformă într-un business profitabil.

Bogdan Jetoane profitabile este jetoane profitabile dintre co-fondatorii Easywash, o afacere pe care a lansat-o în urmă cu 5 ani, împreună cu un coleg, amândoi sportivi de perfromanță, obișnuiți cu viața în cantomente și tot ce presupune asta, inclusiv splălatul de mână al rufelor. O practică pe care o întâlnim destul de des și azi, în special în căminele studențesti.

jetoane profitabile cum să câștigi bani pe un cont demo

jetoane profitabile Dar, care le-a dat această idee de afacere. În video vorbim despre cum au pornit acest business, cine sunt clienții laundromatelor și jetoane profitabile au ajuns să vândă francize Easywash, cât costă și ce presupun aceste francize.

Jetoane profitabile laundromat a apărut în urmă cu 5 ani. Timp de doi an jetoane profitabile învățat ce presupune acestă afacere. Apoi, în al treilea an, am mai lansat alte două laundromate și în fiecare an am mai făcut câte două, acum avem 9 laundromate, unul în regim de franciză la Timișoara, jetoane profitabile aici la București, explică Bogdan.

Câteva sunt cu circuit închis, doar pentru cămine studențești sau cămine de bătrâni, dar și cu circuit deschis, adică toată lumea poate să vină să spele. Cum funcționează: Clinentul vine, își pregătește rufele în mașină, bagă 10 lei, primește un jeton, dă drumul la mașină, apoi la uscare, care costă 5 lei.

Totul se întamplă în mai puțin de o oră.

Franciză spălătorie auto self-service, „La Jetoane” - cât costă și ce profit aduce

Investiție: Am pornit de la o investiție inițială de În prezent, avem în total 40 de utilaje și am ajuns la investiții, doar în utilaje, de circa De chirie, de alegerea și amenajarea spațiului ne ocupăm noi, atât pentru laundormatele noastre cât și în cazul celor în regim de jetoane profitabile.

Franciza de bază costă Contractul se face pe o perioada de 5 ani.

Idei de afacere Sistemul de spălare auto în regim self-service există în țările din vestul europei de cel puțin ani, fiind un serviciu eficient și cu o plaja largă de clienți. După cum sugestiv îi spune și numele, aceasta functionează prin achiziționarea unui jeton în valoare de 5 lei, iar mai apoi poți folosi o boxă de spalare a mașinii, după bunul plac. Idee de business a avut impact iar mai târziu, înau luat naștere alte 2 locații.

Utilajele sunt profesionale, le aducem din Statele Unite de la unul dintre cei mai mari producători, ele vin pe vapor. Au depozit în Europa și distribuitor în România, iar pentru utilajele pe care le aducem noi facem o rezervare pe un an, ca apoi să scadă timpul livrare din momentul în care facem comanda.

  • Spălătoriile de tip self service, la mare căutare în pandemie
  • Sistemul de spălare auto în regim self-service există în țările din vestul Europei de cel puțin ani, fiind un serviciu eficient și cu o plajă largă de clienți.
  • Importator spalatorie self service cu jetoane SAU BACNOTE/Start-UP Simleu Silvaniei • guideco.ro

După ce ajung la noi le programăm. Mașini de spălat de kg și uscătoare de kg. În afacere sunt implicați trei parteneri, Răzvan, George și eu Bogdan.

  1. Franciză spălătorie auto self-service: cât costă și ce profit aduce
  2. Росио попробовала закричать, но в легких не было воздуха.
  3. Смутные очертания тележки все еще виднелись у двери в мужской туалет, поэтому Беккер снова подошел к дамской комнате.
  4. Очень жаль, если она истратит свой превосходный генетический заряд, произведя потомство от этого выродка, - а ведь могла бы предпочесть его, Грега.
  5. Старик застонал.

George se ocupă de partea tehnică. A învățat singur tot ce presupune programarea acestor mașini.

Spălătoria auto în sistem self-service ‘La Jetoane’ caută francizați în toată țara

Până la urmă aceasta este una dintre cele mai dificile jetoane profitabile, mai ales având în vedere că noi ne ocupăm și de partea de servisare. După mulți ani se mai strică piese și trebuie să ne mișcăm foarte repede, nu poți să jetoane profitabile permiți să stai mai mult de o zi două cu o mașină defectă, pentru că totul este la vedere, clientul își pierde încrederea.

În cazul unei spălătorii tradiționale, clientul nu are cum să vadă astfel de detalii, pe când aici nu prea e bine dacă o mașină nu poate fi folosită.

jetoane profitabile jetoane fără

Așa că, ne-am făcut un stoc de piese pentru a ne mișca cât mai repede. De asemenea, credem că este o idee foarte bună pentru o mică afacere de familie.

jetoane profitabile cum fac bani acum

Costurile sunt reduse, în special pentru că nu ai costuri cu angajații, totul este self-service, nu trebuie să fii prezent acolo. Fiecare laundromat este monitorizat video, iar clienții pot urmări imaginile pe site-ul firmei, în special pentru a vedea dacă o anumită spălătorie este aglomerată sau nu.

Cifra de afaceri s-a dublat de jetoane jetoane profitabile an la an, iar în acest an estimăm afaceri de circa Anul trecut compania a înregistrat afaceri de